• Banner Kiem
  • Banner Paardebloem
  • Banner Veld

COACHING EN SUPERVISIE 

Afdrukken

Individuele coaching en supervisie
Ted van Rijt geeft supervisie en coacht mensen zowel in het bedrijfsleven als privé. 

Kenmerkend voor zijn aanpak is een aandachtige manier van luisteren. Wat wordt er nu werkelijk gezegd? Wat wil gezien of gehoord worden? Is het mogelijk ruimte te maken in je leven voor datgene wat zich aandient? De aanpak steunt op het aanwezige vermogen bij de cliënt te kiezen voor wat er werkelijk toe doet in het leven. Daar hoort bij afscheid nemen van wat voorbij is en moed om een nieuwe nog onbekende toekomst tegemoet te treden.

Intake gesprek 1 uur € 75,-
Vervolg gesprekken 1 uur € 75,-

Informatie en afspraken 06-50633299 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coaching op de Walk of Wisdom
Aanpak en contact
Het eerste gesprek is een paar weken voorafgaande aan je vertrekdatum. Zoals je je schoenen koopt, inloopt en klaar maakt voor de tocht, zorg je ook voor een goede voorbereiding voor je innerlijke bagage. Het tweede gesprek is na de tocht. Eventueel kun je nog een contactmoment hebben halverwege.

Ted van Rijt (mindfullness- en compassietrainer) is graag je gesprekspartner op jouw Walk of Wisdom. Je start met een gesprek aan het begin van de tocht, halverwege is er nog een contact moment en aan het eind een afsluitend gesprek. Voorbeeld: aanpak pelgrim Laura van Vliet.

Met dit drieluik van contactmomenten kun je meer diepgang ervaren tijdens je pelgrimswandeling. Pilottarief is 75,00 euro excl. BTW, geef het jezelf of vraag het cadeau aan ieder die jou iets mee wil geven voor onderweg.

Meer lezen:

Ted van Rijt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06-50633299